Clicky

بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت

اگه خیلی با گوشی کار میکنین یا از چند تا موبایل مختلف استفاده می‌کنین که در طول روز نیاز به شارژ شدن دارن، حتما ضرورت وجود یه پاوربانک رو تو زندگی‌تون حس کردین. بعضی از ما هم اهل طبیعت گردی و سفرهای چند روزه هستیم و روشن نگه داشتن گوشی تو اون شرایط برامون دغدغه‌ست. این چالش‌ها به راحتی با خرید یه پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعتی حل میشه و ما رو برای چندین ساعت از پریز برق بی‌نیاز می‌کنه؛ البته به خاطر تنوع بالای این دسته از محصولات و وجود مدل های متنوع در بازه های قیمتی مختلف در بازار، خیلی از ما موقع خرید سردرگم میشیم. به همین دلیل امروز تصمیم گرفتیم در مورد بهترین پاوربانک‌های 20 هزار میلی آمپر ساعت صحبت کنیم و ببینیم تو هر رنج قیمتی چه گزینه‌ای برامون ارزش خرید بیشتری داره. پس با مقاله بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت همراه موبونیوز باشید، تا چند مدل پاوربانک باکیفیت در بازه قیمتی متفاوت رو بهتون معرفی کنیم.

 

بهترین پاوربانک 20 هزار میلی آمپر ساعت در بازه قیمتی

برای اینکه در بازه‌های مختلف قیمتی بهترین پاوربانک 20000 رو انتخاب کنید، باید چند فاکتور مهم رو مد نظر قرار بدید. این موارد بیشتر مربوط به تکنولوژی‌های فست شارژ و پورت‌های پاوربانک هستن که در تعداد دفعات شارژ شدن گوشی یا دوام پاوربانک تاثیر دارن. مهم‌ترین اولویت‌ها در خرید پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعتی رو در ادامه براتون آوردیم:

ظرفیت باتری: موقع خرید یه پاوربانک، اصلی‌ترین اولویت ظرفیت باتری به کار رفته است تا بتونه گوشی شما حداقل 3 تا 4 بار کاملا شارژ کنه.
تکنولوژی‌های فست شارژ: خیلی از پاوربانک‌های 20 هزار از فست شارژهای QC کوالکام یا PD بهره‌مند هستن و توان خروجی بالا بهتون میدن.
نوع پورت‌های ورودی: اگر سرعت شارژ پاوربانک پایین باشه چیزی حدود 20 تا 24 ساعت باید برای شارژ مجدد پاوربانک صبر کنید. پس حتما باید پورت های به کار رفته مثل تایپ سی یا میکرو USB و توان ورودی پاوربانک موقع خرید در نظر گرفته بشه.
نوع پورت‌های خروجی: شدت توان خروجی و نوع پورت ها هم در سرعت شارژ گوشی تاثیر گذاره و اگه میخواید گوشی یا دستگاه های دیگه شما سریع تر شارژ بشن، باید به این نکته هم دقت کنید.
برند پاوربانک: به خاطر قیمت نسبتا بالاتر پاوربانک های ظرفیت بالا، برند و خدمات پس از فروش هم باید جزو اولویت های خرید در نظر گرفته بشه تا خیالتون بابت طول عمر محصول راحت تر باشه.
امکانات اضافه: جنس بدنه و امکانات جانبی مثل چراغ قوه (یه ویژگی خیلی کاربردی برای طبیعت گردها)، بند همراه، امکان شارژ بیسیم و کابل متصل هم میتونه در بین مدل های مختلف تفاوت قیمتی ایجاد کنه.
اگه در مورد نکات مهم در زمان خرید یه پاوربانک نیاز به توضیحات بیشتری دارید و یا قصد خرید پاوربانک با ظرفیت های کمتر و یا بیشتر از 20 هزار میلی آمپر ساعتی رو دارید، میتونید به مقاله راهنمای خرید بهترین پاوربانک در بازه های قیمتی مختلف مراجعه کنید.

بدون معطلی خاصی بریم سراغ معرفی بهترین پاوربانک های 20000 میلی آمپر ساعتی بازار تا با محصولاتی که ارزش خرید بالایی در این دسته دارند، آشنا بشیم.

 

بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت تا 1 میلیون تومان

برای خرید بهترین پاوربانک 20 هزار میلی آمپر ساعتی تا 1 میلیون تومان، بهتره از ویژگی‌‌های متفرقه چشم‌پوشی کنید و تمرکزتون رو روی عملکرد اصلی پاوربانک بذارید. در این بازه قیمتی ممکنه گزینه‌هایی رو پیدا کنید که سرعت شارژ پایین‌تری دارن و از طرفی تعداد پورت‌های محدودتری رو ارائه می‌دن. البته گزینه‌های اقتصادی خوبی از برندهای شناخته‌شده هم پیدا می‌شه که در ادامه معرفی می‌کنیم. دو تا از بهترین پاوربانک‌های 20000 زیر 1 میلیون از قرار زیرن:

پاوربانک شیائومی Redmi PB200LZM
پاور بانک ای دیتا Adata C20
در بخش‌های زیر هر مدل رو به طور جداگانه بررسی کردیم.

 

1. پاوربانک شیائومی Redmi PB200LZM 18W 20000mAh

برند شیائومی هیچ‌وقت در عرضه محصولات اقتصادی ناامیدمون نمی‌کنه و پاوربانک ردمی مدل PB200LZM هم یکی از این محصولاته که در بازه قیمتی خودش گزینه بسیار خوبی به حساب میاد. کیفیت خوب بدنه، فناوری شارژ سریع و توانای بالای خروجی از عواملیه که می‌تونید این پاوربانک رو برای خرید در نظر داشته باشید. توجه داشته باشید که ظرفیت واقعی پاور بانک شیائومی حدود 12000 میلی‌آمپر ساعت هست که می‌تونه حدود 2.5 بار گوشی همراه 4 هزار میلی‌آمپری رو شارژ کنه. البته این مقدارم با توجه به آمپر و ولتاژ و بازدهی سیم و .. متغیره و نمیشه دقیق بهش پرداخت. مشخصات مهم پاوربانک Redmi PB200LZM شیائومی رو در ادامه با هم مرور می‌کنیم:

دارای ابعاد ۱۵۴ × ۷۳.۶ × ۲۷.۳ میلی‌متر
وزن ۴۷۰ گرم
دارای دو پورت خروجی USB-A با نهایت توان ۱۸ وات
دارای دو پورت ورودی micro-USB و USB-C
امکان شارژ سریع با توان ۱۸ وات از طریق پورت تایپ سی
شارژ هم‌زمان دو دستگاه
دارای تراشه باکیفیت برای قابلیت‌های امنیتی

 پاوربانک ردمی در حال حاضر از پرفروش‌ترین پاوربانک‌های ۲۰ هزار میلی آمپر ساعتی هست که با توجه به قیمتش، کارایی قابل‌قبولی داره. توجه کنید که وزن و ابعاد این پاوربانک کمی زیاده و شاید برای کسی که دائم پاوربانک رو با خودش حمل می‌کنه، گزینه خوبی نباشه.

 

2. پاور بانک ای دیتا Adata C20

پاوربانک ای دیتا مدل C20 یکی از پاوربانک‌های اقتصادی اما خوش‌کیفیت در بازه قیمتی زیر ۱ میلیون تومان محسوب می‌شه. هرچند قیمت این محصول تو این ماه یهذ ذره بالاتر رفته و کمی از بازه خارج شده، اما هنوزم ارزش خرید داره. برند ای دیتا بارها ثابت کرده که محصولات بادوامی داره و پاوربانک C20 هم از این قاعده مستثنی نیست. این پاوربانک طراحی ساده‌ و یک‌دستی داره و به کمک چهار چراغ ‌LED در کناره بدنه، میزان شارژ باقی‌مونده رو نشون می‌ده. توان خروجی پاوربانک C20 ای دیتا از طریق پورت تایپ سی نهایتا ۱۵ وات و و از طریق پورت‌های USB، تا ۱۲ واته. 

ابعاد ۱۴۰ × ۶۹ × ۲۸ میلی‌متر
وزن ۴۱۸ گرم
دارای دو پورت خروجی USB-A
دارای یک پورت ورودی micro-USB و یک پورت مشترک USB-C 
دارای ظرفیت واقعی حدود ۱۲۶۰۰ میلی‌آمپرساعت
شارژ هم‌زمان سه دستگاه
استفاده از مدار چندگانه به منظور قابلیت‌های امنیتی

اگر دنبال بهترین پاوربانک 20000 ساده هستید که از پس نیازهای روزمره‌تون بربیاد، پاوربانک C20 انتخاب مطمئنی به حساب میاد. توجه داشته باشید که سرعت شارژ شدن پاوربانک با ولتاژ 5V بوده و خبری از تکنولوژی‌های شارژ سریع نیست.

 

بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت تا 2 میلیون تومان

در بازه قیمتی ۱ تا ۲ میلیون تومان می‌تونید پاوربانک‌های ۲۰ هزار میلی‌آمپری باکیفیتی پیدا کنید که از فناوری‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کنن و معمولا سه پورت کاربردی دارن. این پاوربانک‌ها قابلیت شارژ شدن با درگاه تایپ سی رو دارن و در نتیجه زودتر میشه شارژرشون کرد. در این رنج قیمت شاید کیفیت بدنه حرفی برای گفتن نداشته باشه، اما پاوربانک‌هایی هم پیدا می‌شن که حس مرغوبیت القا کنن و در برابر خط و خش هم مقاوم باشن. در این بخش دو مدل از بهترین پاوربانک های 20000 میلی آمپر جمع‌وجور رو معرفی می‌کنیم.

پاوربانک ای دیتا P20000QCD
پاوربانک بیسوس Bipow Pro
این مدل‌ها ارزش خرید بالایی دارن و بهتره قبل از خرید با مشخصات کاملشون آشنا بشید.

 

1. پاوربانک ای دیتا P20000QCD 20000mAh

پاوربانک‌های برند ای دیتا در بازه‌های قیمتی مختلف ارزش خرید دارن. پاوربانک ADATA P20000QCD یکی از محصولات خوب این برند در بازه قیمتی ۲ میلیون تومان هست که ظاهر زیبا و ابعاد نسبتا جمع جور و وزن مناسبی داره. فناوری شارژ سریع Qualcomm QC 3.0 در این پاوربانک به کار رفته که دستگاه‌های مجهز به گواهی کوالکام رو تا ۴ برابر سریع‌تر شارژ می‌کنه. با پاور بانک ای دیتا می‌تونید ۳ دستگاه رو به صورت هم‌زمان از طریق دو پورت ‌USB-A و یک پورت USB-C شارژ کنید. مشخصات مهم پاوربانک ADATA P20000QCD 20000mAh رو در ادامه می‌بینید:

ابعاد ۱۳۴ × ۷۰.۳ × ۲۷ میلی‌متر
وزن ۳۶۵ گرم
دو پورت خروجی USB-A و یک پورت مشترک ورودی و خروجی USB-C با حداکثر توان ۱۵ وات
دارای یک پورت ورودی micro-USB در کنار پورت مشترک تایپ سی
ظرفیت واقعی حدود ۱۳ هزار میلی آمپر ساعت
شارژ هم‌زمان سه دستگاه
دارای فناوری شارژ سریع QC 3.0 و PD
دارای صفحه LED دیجیتالی برای نمایش شارژ پاوربانک
محافظت Multi-Circu‌‌‌it هوشمند برای جلوگیری از آسیب‌های امنیتی

 پاوربانک ای دیتا سرعت قابل‌قبولی داره و امکاناتی درخور قیمتش ارائه می‌ده. بنابراین، با خرید این پاوربانک در بازه ۱.۵ میلیونی ضرر نمی‌کنید و امکاناتی متناسب با قیمت دریافت خواهید کرد.

 

2. پاوربانک بیسوس Bipow Pro 22.5W 20000 mAh

پاوربانک بیسوس مدل Bipow Pro، ظرفیت قابل‌توجه ۲۰ هزار میلی آمپر ساعتی رو در قالب یک بدنه زیبا، خوش‌ساخت و جمع‌وجور جا داده که از مزیت‌های این پاوربانک به حساب میاد. پاوربانک بیسوس جمعا ۳ پورت شامل دو پورت خروجی USB-A و یک پورت مشترک USB-C داره که هم به‌عنوان پورت ورودی و هم پورت خروجی به کار می‌ره. از طریق پورت USB-C، پاوربانک با توان ۱۸ وات شارژ می‌شه و با توان ۲۰ وات دستگاه‌های دیگه رو شارژ می‌کنه. باقی پورت‌ها هم مجموعا با توان ۲۲.۵ وات شارژدهی رو انجام می‌دن. در ادامه می‌تونید مشخصات مهم پاوربانک بیسوس رو مشاهده کنید:

ابعاد ۱۲۶.۷ × ۷۵.۴ × ۳۲ میلی‌متر
وزن ۳۴۰ گرم
دارای دو پورت خروجی USB-A با حداکثر توان ۲۲.۵ وات
دارای پورت مشترک USB-C با توان ۲۰ وات
شارژ هم‌زمان سه دستگاه
پشتیبانی از فناوری شارژ سریع PD یا Power Delivery
دارای صفحه LED دیجیتالی برای نمایش شارژ پاوربانک
دارای سنسور دما و محافظت در برابر اتصال کوتاه، تخلیه شارژ، شارژ بیش از حد، افزایش شدت جریان و ولتاژ

اگر ظاهر پاوربانک براتون اهمیت داره، پاوربانک بیسوس یکی از زیباترین گزینه‌ها در این بازه قیمتی به حساب میاد. روی هم رفته این پاوربانک با سرعت و کیفیت خوبی که داره، می‌تونه انتظارتون رو از یک پاوربانک برای استفاده روزمره برآورده کنه.

 

بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت تا 3.5 میلیون تومان

بازه قیمتی ۲ تا ۳.۵ میلیون تومان یکی از مناسب‌ترین بازه‌های قیمتی برای انتخاب بهترین پاوربانک 20000 هستش. در این بازه می‌تونید پاوربانک‌های متنوعی رو پیدا کنید که معمولا به فناوری‌های شارژ سریع QC و PD مجهز هستند و می‌تونن دستگاه‌های دیگه‌ای مثل لپ تاپ ها رو هم شارژ کنن. این مدل‌ها پورت تایپ سی بیشتری دارن و توان خروجی بالاتری رو پشتیبانی می‌کنن. درواقع امکان اینکه در این بازه قیمتی، پاوربانک ایده‌آلتون رو پیدا کنید زیاده. برای اینکه برای بین مدل‌های متنوع پاوربانک سردرگم نشید، محصولات مناسبی رو که ارزش خرید بالایی دارن، در این بخش معرفی می‌کنیم. بهترین پاوربانک های 20000 تا 3.5 میلیون تومان به پیشنهاد موبونیوز مدل‌های زیر هستن:

پاوربانک پاورولوژی Powerology Onyx 20000 65W موبوادیشن
پاوربانک انکر PowerCore Essential A1287
لینک خرید این پاوربانک‌ها در کنار مشخصاتشون ذکر شده تا اگه تصمیم‌تون رو گرفتین، بتونین بی دردسر خرید کنین.

 

1. پاوربانک پاورولوژی Powerology Onyx 20000 65W موبوادیشن

برند پاورولوژی به طور تخصصی در زمینه لوازم الکترونیکی به خصوص شارژرها فعالیت می‌کنه و با تجهیز کردن محصولاتش به فناوری‌های مدرن، جایگاه ویژه‌ای در بازار کسب کرده. پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت پاورولوژی با وجود بدنه‌ای نه‌چندان جمع‌وجور و مکعبی، ابعاد کوچکی داره و به راحتی در کیف جا می‌شه. این پاوربانک دارای ۳ پورت خروجی، شامل ۲ پورت تایپ سی مجهز به فناوری PD و یک پورت USB مجهز به فناوری QC 3.0 برای شارژ سریع هست و می‌تونه هم‌زمان ۳ تا دستگاه رو با سرعت قابل‌توجهی شارژ کنه. توان یکی از پورت‌های تایپ سی PD که به صورت مشترک برای کاربرد ورودی و خروجی استفاده می‌شه، ۶۵ وات هست و یعنی یه پاوربانک مناسب شارژ لپ تاپ به حساب میاد و تا حدی لپ تاپ شما رو روشن نگه میداره.

ابعاد ۱۴۴ × ۸۶ × ۲۵ میلی‌متر
دو پورت تایپ سی و یک پورت USB با حداکثر توان‌های ۶۵، ۲۰ و ۲۲.۵ وات
امکان شارژ لپ‌تاپ
سازگاری با بیشتر لوازم الکترونیکی استاندارد
شارژ هم‌زمان سه دستگاه
پشتیبانی از فناوری شارژ سریع PD
دارای صفحه LED دیجیتالی برای نمایش شارژ پاوربانک
دارای قابلیت محافظت در برابر اتصال کوتاه، تخلیه شارژ، شارژ بیش از حد، افزایش شدت جریان و ولتاژ و دما

 پاوربانک پاورولوژی می‌تونه در حدود ۳۵ دقیقه تا ۶۰ درصد دستگاهتون رو شارژ کنه و همین برتری باعث می‌شه به بهترین پاوربانک 20000 در بازه رنج قیمتی خودش تبدیل بشه. 

 

2. پاوربانک انکر PowerCore Essential A1287 20000mAh

پاوربانک‌های انکر معمولا در هر بازه قیمتی از انتخاب‌های بدون ریسک و مطمئن به حساب میان. پاوربانک ۲۰ هزار میلی آمپر ساعت انکر مدل A1287، یکی از مدل‌های خوب در رنج قیمتی ۳ میلیون شناخته می‌شه و می‌تونه یک گوشی با باتری ۵ هزار میلی آمپری رو حدود ۳ بار شارژ کنه. البته این تعداد به عوامل دیگه‌ای هم بستگی داره و ممکنه تو بعضی گوشی‌ها متغیر باشه. این پاوربانک دو تا پورت داره؛ یک پورت USB و یک پورت Type-C با حداکثر توان ۲۰ وات که هر دو از شارژ سریع با فناوری‌های متفاوت پشتیبانی می‌کنن. مزیت دیگه پاوربانک انکر، بافت بدنه هست که به صورت هاشورخورده طراحی شده و امکان جذب لک رو پایین میاره. مشخصات پاوربانک انکر عبارت‌اند از:

ابعاد ۱۶۲.۰۵ × ۷۳.۹۱ × ۲۴.۸۹ میلی‌متر
وزن ۳۴۵ گرم
دارای دو پورت خروجی USB-A و USB-C
شارژ هم‌زمان دو دستگاه
پشتیبانی از فناوری‌های PD و PowerIQ 2.0
مجهز به فناوری مختص انکر جهت محافظت مشکلات امنیتی

نقطه ضعف پاوربانک انکر می‌تونه تعداد پورت‌هاش باشه؛ چون پاوربانک‌های دیگه در این بازه قیمتی و حتی پایین‌تر معمولا امکان شارژ هم‌زمان ۳ دستگاه رو فراهم می‌کنن. همچنین نمایشگر LED برای نمایش دقیق شارژ پاوربانک وجود نداره که شاید ایراد دیگه‌ای برای این پاوربانک محسوب بشه.

 

بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت از 3.5 میلیون تومان به بالا

بازه قیمتی ۳.۵ میلیون تومان به بالا برای خرید بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعت به کسانی پیشنهاد می‌شه که به توان خروجی زیادی برای شارژ کردن لپ‌تاپ نیاز دارن یا قصد دارن نهایت کیفیت پاوربانک رو از برندهای مطرح تجربه کنن. با این بازه قیمتی پیشنهاد می‌شه بسته به کاربردی که نیاز دارید سراغ پاوربانک‌هایی با ظرفیت کمتر اما امکانات بالاتر مثل مگ سیف، شارژ وایرلس و .. برین و یا مدل‌هایی رو انتخاب کنین که فناوری‌های فست شارژ متنوعی دارن و نه تنها گوشی شما رو سریعا شارژ می‌کنن، بلکه تو شارژ شدن هم سرعت بالایی دارن. در هر این صورت، می‌تونید در این بخش بهترین پاوربانک 20000 تا 3.5 میلیون رو مشاهده کنید.

پاوربانک بیسوس Baseus Blade
پاوربانک مک دودو MC-433 67W
مشخصات فنی و ویژگی‌های این دو پاوربانک رو از دست ندین.

 

1. پاوربانک بیسوس Baseus Blade PPDGL-01 100W 20000 mAh

پاوربانک بیسوس مدل Blade PPDGL-01 می‌تونه لقب بهترین پاوربانک 20 هزار میلی آمپر ساعتی برای این بازه قیمتی رو دریافت کنه؛ چرا که با توان خروجی ۱۰۰ واتی شارژ اضطراری لپ‌تاپ رو فراهم می‌کنه، امکان شارژ همزمان ۴ دستگاه رو داره، در ۱.۵ ساعت کامل شارژ می‌شه، ضخامت کمی داره و در یک نگاه شارژ باقی‌مونده و میزان ولتاژ و جریان رو نشون می‌ده. توجه داشته باشید که قابلیت شارژ سریع این پاوربانک با همه دستگاه‌ها سازگار نیست و قبل از خرید لازمه سازگاری دستگاهتون رو با پاوربانک بررسی کنید. مشخصات مهم پاوربانک بیسوس رو می‌تونید در ادامه ببینید:

ابعاد ۱۶۲ × ۱۴۳ × ۱۸ میلی‌متر
وزن ۴۹۰ گرم
دارای دو پورت USB و دو پورت USB-C
امکان شارژ لپ‌تاپ
شارژ هم‌زمان چهار دستگاه
پشتیبانی از فناوری شارژ سریع برای همه پورت‌ها
دارای صفحه LED دیجیتالی برای نمایش شارژ پاوربانک و وضعیت ولتاژ و جریان
دارای قابلیت محافظت در برابر اتصال کوتاه، تخلیه شارژ، شارژ بیش از حد، افزایش شدت جریان و ولتاژ و دما

 پاوربانک بیسوس طراحی پهن اما نازکی داره و کمی سنگینه که البته برای شارژری که قراره برای لپ‌تاپ به کار بره، زیاد به چشم نمیاد. این مدل طراحی باعث می‌شه تا راحت داخل کیف جا بشه و فضای زیادی رو اشغال نکنه.

 

2. پاوربانک مک دودو MC-433 67W

برند مک دودو یکی از برندهای معتبر در زمینه لوازم الکترونیکی به شمار میاد که بیشتر روی محصولاتی مثل شارژر تمرکز داره. این برند استانداردهای بین‌المللی سیستم مدیریت کیفیت زیادی رو کسب کرده و روی هم رفته برند مطمئنی به حساب میاد. پاوربانک MC-433 یکی از مدل‌های خوب این برنده که حتی ظاهرش نشون می‌ده با پاوربانک کیفیت بالایی طرف هستید. ابعاد این پاوربانک به نسبت ظرفیتی که داره بسیار کم و جمع‌وجوره. پاوربانک مک دودو با توان خروجی ۶۷ وات، امکان شارژ کردن لپ‌تاپ رو هم با سرعت بالا براتون فراهم می‌کنه. 

ابعاد ۱۱۵.۳ × ۶۸ × ۳۲.۷ میلی‌متر
وزن ۳۴۵ گرم
دارای یک پورت خروجی USB و دو پورت مشترک USB-C
امکان شارژ کامل لپ‌تاپ
شارژ هم‌زمان سه دستگاه
پشتیبانی از فناوری شارژ سریع برای همه پورت‌ها
دارای صفحه LED دیجیتالی برای نمایش شارژ پاوربانک
دارای سیستم حفاظتی NTC دوگانه
مجهز به فناوری QC 4.0
سازگاری با بیشتر دستگاه‌های برندهای مختلف

پاوربانک مک دودو یکی از بهترین پاوربانک‌های ۲۰ هزار میلی آمپر ساعت به حساب میاد که هم ظاهر شکیلی داره و هم امکانات خوبی رو ارائه می‌ده. امکان شارژ با سرعت بالا و ابعاد جمع‌جور رو می‌تونیم از برتری‌های این پاوربانک بدونیم.

 

جمع‌بندی

انتخاب بهترین پاوربانک 20000 میلی آمپر در دنیایی از مدل‌‌ها و برندهای مختلف در بازار، کار آسونی نیست. ما در این مقاله تلاش داشتیم تا با دسته‌بندی پاوربانک‌ها بر اساس بازه قیمتی و تفکیک کردن قابلیت‌هایی که تو هر رنج به دست میارین، به شما در انتخاب نهایی کمک کنیم. هرچند لازمه قبل از خرید، حتما کاربردی رو که از پاوربانک انتظار دارید مشخص کنید. برای مثال اگر قصد دارید با پاوربانک لپ‌تاپتون رو هم شارژ کنید، باید سراغ پاوربانک‌هایی با توان خروجی بالا برید که از پورت تایپ سی با قابلیت PD برخوردار شده باشن. از طرفی، باید این رو هم بدونید که چقدر فناوری‌های فست شارژ به‌کاررفته در پاوربانک با دستگاه‌های شما سازگاری داره. بعضی از استانداردهای شارژ سریع ممکنه تو گوشی شما وجود نداشته باشه و در نتیجه سرعت مورد نظرتون رو بهتون نده. در آخر باید گفت که بهترین پاوربانک 20 هزار میلی آمپر ساعتی مدلیه که خودش هم سریع شارژ بشه و یک روز کامل شما رو معطل پر شدن باتریش نکنه.

از نظر شما جای کدوم پاوربانک در فهرست بالا خالیه؟ تو کامنت‌ها برامون بنویسین.

 

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده
سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش